• Fri frakt >1000 kr
  • Supersnabba leveranser
  • Personlig service
  • Betala med Klarna

Gäddfiskeset

Här hittar du allt du behöver för ditt gäddfiske!

Vi har ett brett utbud på gäddfiskeset för alla metoder!

Flugset för gäddfiske med klass 7/8 och uppåt är vad du ska ha om du vill satsa på flugfiske efter gädda. Då gäddflugorna är så pass tunga är det värt att lägga lite extra pengar på en bra lina som hjälper dig att kasta flugorna.

Haspelset för gäddfiske med 7-9fot spön med kastvikt på 45g och uppåt med en rulle 3000-5000 klarar allt gäddfiske du kan tänka dig. Tänk på att de tyngsta betena kan vara jobbigt att kasta med ett haspelset.

Spinnset för gäddfiske är det du ska ha om du vill fiska gädda oavsett storlek på beten. Kastvikter från 45g och uppåt och spölängd från 6fot till drygt 9fot är vanligt. En multirulle i storlek 200-400 är lättare att fiska med tunga beten om man jämför med en haspel rulle. Tänk på att multirullar kommer i antingen höger eller vänstervevade rullar och att det inte går att byta sidan på veven i efterhand.

Trollingset för gäddfiske kräver lite grövre trollingspön än vad som annars används för trollingfisket efter lax, öring och röding i våra insjöar. Tänk på att köpa ett spö som är lite styvare än de vanliga spönen med en längd från 7fot och uppåt.

Har du mer frågar om gäddfiske eller är det något du saknar? Besök vår butik eller kontakta vår kundservice så hjälper vi dig för ett lyckat gäddfiske!