Köp dina Rapala Pike 2018 superbilligt online hos olssonsfiske.se
  • Personlig service
  • Stort sortiment
  • Leverans 1-3 dgr*
  • 30 dgr ånger- & bytesrätt*
  • Fri frakt >1000 kr*
  • Lägsta ordervärde: 300 kr exkl. frakt
  • Fraktavgift 69 kr tillkommer, fri frakt vid köp över 1000kr*
  • Eventuella rabatter dras av i kassan
Pris
159,00 kr169,00 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-12 (22)1 2 Sista 100 per sida

Rapala Pike - Vinn 200.000 kr i årets gäddtävling

Slå svenska gäddrekordet och vinn 200.000 kr / Fånga en gädda som är 110 cm eller större, vinn fiskeprylar värde 4.000 kr

Rapala Pike är en helt ny serie gädd-beten från Rapala som utvecklade för vårt Nordiska gäddfiske. Produkterna har extremt hög kvalitet, precis som alla Rapala's produkter. I Pike-serien hittar du X-Rap Peto, X-Rap Scoop och Super Shadow Rap.

ÅRETS GÄDDTÄVLING

FÅNGA NYTT SVENSKT GÄDDREKORD!

Om du under 2018 fiskar med ett bete från Rapala's nya heta Pike-serie; Super Shadow Rap, XRap Peto eller X-Rap Scoop och fångar en gädda som slår det officiella Svenska gäddrekordet på 21,07 kg vinner du 200.000 kronor! Vinstsumman utbetalas under förutsättning att fångsten blir godkänd enligt nedanstående regler.

Regler

Fisken måste bli godkänd som officiellt svenskt sportfiskerekord enligt Sportfiskarnas regler för storfiskregistrering samt granskas och godkännas av en tävlingsjury bestående av Jesper Norell divisionschef på Normark, Håkan Otterberg, mångårig medarbetare på Fiskejournalen samt Rapala Proguide Micke Puhakka. Skulle flera svenska gäddrekord rapporteras in under 2018 vinner den person som fångat det största exemplaret på något bete ur Rapalas nya Pike-serie.

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Anmälan

Skicka ett mail till rapalapike@normark.se och inkludera:

Ditt namn och dina kontaktuppgifter (adress och mobiltelefonnummer), gäddans vikt och längd. Bifoga bilder av god kvalitet: ett mot en måttbräda samt en bild på fångstman med gäddan och betet i munnen. En berättelse om fångsten samt kontaktuppgifter till en person som kan bevittna fångsten.

FÅNGA EN GÄDDA PÅ 110 CM ELLER STÖRRE OCH VINN PRODUKTER TILL ETT VÄRDE AV 4.000 KR.

Om du under 2018 fiskar med ett bete från Rapala's nya heta Pike-serie Super Shadow Rap, X-Rap Peto eller X-Rap Scoop och fångar en gädda som är 110 cm eller större så vinner du en ”Box” med produkter från Normark till ett värde av 4.000 kr (rek. butikspris). Under förutsättning att fångsten blir godkänd enligt nedanstående regler.

Regler

Gäddan måste vara fångad på något av Rapala's nya beten; Super Shadow Rap, X-Rap Peto eller X-Rap Scoop. Den måste vara fångad i Svenska vatten på fiskemetoder som spinn- eller trollingfiske.

Max två anmälda gäddor per person under tävlingsperioden 2018.

Anmälan

Skicka ett mail med din adress och mobiltelefonnummer till rapalapike@normark.se och bifoga två foton av god kvalitet: ett mot en måttbräda samt en bild på fångstman med gäddan och bete i munnen. Varje rapporterad fisk kommer att granskas av en jury innan den godkänns. Juryn består av Jesper Norell divisionschef på Normark, Håkan Otterberg, mångårig medarbetare på Fiskejournalen samt Rapala Proguide Micke Puhakka.

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren

När du anmäler en fisk till tävlingen så förbehåller sig Normark rätten att använda inskickade bilder i sina medier.

Mer information om Rapala Pike och Årets gäddtävling hittar du på: www.rapalapike.se