Lowrance seminarie 29 maj: Ekolod och givare
  • Personlig service
  • Stort sortiment
  • Leverans 1-3 dgr*
  • 30 dgr ånger- & bytesrätt*
  • Fri frakt >1000 kr*
  • Lägsta ordervärde: 200 kr exkl. frakt
  • Fraktavgift 69 kr tillkommer, fri frakt vid köp över 1000kr*
  • Eventuella rabatter dras av i kassan

Lowrance seminarie 29 maj: Ekolod och givare

Lowrance seminarium

Lowrance har varit ledande inom marin elektronik ända sedan man tog fram det första ekolodet för civilt bruk redan 1957. Sedan dess har Lowrance hållit sig på den inslagna vägen, med målet att utveckla produkter som gör det lättare för fiskaren att hitta och fånga mer fisk.
Vi på Olssons Fiske har över 40 års erfarenhet av att sälja marinelektronik och erbjuder ett stort och brett sortiment av utvalda produkter från Lowrance.

I samarbete med Navico, tillverkare av bl. a. Lowrance, ger vi dig nu chansen att lära dig mer om Lowrance ekolodsteknologi, givare och hur du ska välja rätt för just Ditt fiske. Under kvällen går vi igenom givare från Lowrance/Navico, hur de fungerar och visar på olika skillnader. Vi berättar även om nya LIVESIGHT-givaren. Obs! Seminariet vänder sig först och främst till dig som redan använder sig av ekolod i sitt fiske.

Under kvällen bjuder vi på Kaffe och smörgås samt en godiebag med diverse prylar (värde 100 kr). Kvällens deltagare får dessutom specialerbjudanden om att köpa givare och utvalda enheter från Lowrance/Navico till extra bra priser.

Baltic winner auto olssons fiske edt 

Exklusivt erbjudande, endast denna kväll!

Alla deltagare under evenemanget erbjuds att få köpa Olssons Fiske's Baltic Winner Auto Svart för ENDAST 499 kr. Erbjudandet gäller MAX 1st/pers och endast i butiken under det aktuella evenemanget.

Jani Kaski från Navico

Gästföreläsare: Jani Kaski

Jani arbetar som marknadschef för Navico i Norden med ett gediget sportfiskeintresse. Han har tidigare arbetat i sportfiskebutik, i grossistledet och även som guide.
Jani har ett stort intresse för elektronik i allmänhet och ekolod i synnerhet. Han brinner för att vägleda konsumenter och likasinnade sportfiskare till att välja rätt produkt för sitt fiske.

Som Jani själv brukar säga; ”Det finns ingen anledning att köpa en sportbil om du bara ska köra på en skogsväg”. Samma tankegångar finns bakom att välja rätt ekolod och givare som passar användarens behov.

Jani bedriver själv mest fiske i våra insjöar med Vättern som hemmavatten. Fördelen är att sjön lämpar sig utmärkt till att testa elektronik på både grunt och djupt vatten.

ANMÄLAN SENAST 27/5

Betalning: Swisha 100 kr till nr 123 326 8737.
Meddelande: ”Lowrance” samt ditt för- och efternamn.
Obs! Anmälan är bindande.

MAX antal deltagare: 50 pers (först till kvarn)
Pris: 100 kr/pers (i priset ingår föreläsning, kaffe, smörgås samt en goodiebag med div. prylar).
Datum & Tid: Onsdag 29/5 kl. 18-21.
Plats: Olssons Fiske, Värdshusgatan 6, Tibro.
Förkunskaper:
Grundkunskaper i användande av ekolod.
Föreläsare: Jani Kaski, marknadschef Navico/Lowrance.

Varmt välkommen önskar Olssons Fiske och Navico!