• Fri frakt >1000 kr
  • Supersnabba leveranser
  • Personlig service
  • Betala med Klarna
  • Kundservice
  • Logga in

Tillbehör Watersnake elmotor

Vi på Olssons Fiske är experter på marinelektronik och har över 40 års erfarenhet av att sälja ekolod, plottrar och elmotorer. Vi har NÄSTAN alla tillbehör hemma i lager.

Watersnake elmotorer är ett gäng riktigt schyssta elmotorer för riktigt bra priser! Watersnake elmotorer är hårt testade och utvecklade i Australien. De finns som akter och frontmonterade modeller.

Vi har ett stort utbud med tillbehör från Watersnake för alla sorters elmotorer. Allt från batteriklämmor, batterimätare, snabbkopplingar, propellrar, säkringar mm. Watersnake har den billigaste automatsäkringen för elmotorer!

Se till att köpa med ett snabbfäste för att enkelt kunna ta bort elmotorn om så behövs istället för att bulta fast den direkt i båten! Watersnake snabbfäste finns i metall och komposit.

Spana in Waternsnakes tillbehör till elmotorer här!!

TIPS!

Kör med automatsäkring till motorn. Om något skulle hända med elen, så räddar du motorn.
Exempel på automatsäkringar: MKR-19 60AMotorguide 60A och Watersnake Automatsäkring 50Amp

Snabbkopplingar för att snabbt och smidigt koppla på och koppla av motorn. Blir även väldigt snyggt om du använder dig av en infälld koppling. Exempel på våra snabbkopplingar: Watersnake Hona/HaneMinn Kota MKR-20 och 70A Hona+Hane.

Om man ska placera batterierna längre bort än vad standardkabeln är, så behöver man anpassa rätt dimension av kabel. Det finns en bra formel att följa. W (effekt) x längd (både plus- och minus-kabel) / (dividerat) med 240 = dimension på kabel.

Har du fler frågor? Kontakta gärna vår kunservice!
Lycka till i valet av rätt elmotor!

 

 

24 produkter