• Fri frakt >1000 kr
  • Supersnabba leveranser
  • Personlig service
  • Betala med Walley

Mjärdar & burar till kräftfiske

Sensommar = Kräftfiske!
Finns det nåt mer spännande än att vittja kräftmjärdar? Vi har samlat ihop det du kan tänkas behöva för ett lyckat kräftfiske. Det kan göras på många olika sätt, tradionellt med en bur i ena änden och ett flöte i andra eller på en länk (långrev) med flera burar på samma, samt en boj i ändarna. Tänk på att ta reda på vilka regler som gäller för kräftfiske i ditt vatten.

MJÄRDAR & BURAR
Det finns massor av olika kräftmjärdar på marknaden och vi har valt att sälja endast de som vi själva fiskar med och tycker är bra. Kort och gott kan man säga att en plastbur har en längre livslängd än en garnbur, men garnburen har oftast ett betydligt lägre pris och fiskar lika bra.

BETEN
Att istället för fisk använda pellets har blivit otroligt populärt på senare år och det funkar faktiskt riktigt bra. Skönt att slippa hantera betesfisk som tar en massa plats i frysen och är kladdigt att hållas med. Det absolut bästa är att kombinera med både fisk och pellets.

TILLBEHÖR
Det finns mycket olika tillbehör till kräftfisket. Här hittar du både flytande och sjunkande linor, hakar i både metall och plast, bojar, betesboxar och sänken m.m.