• Fri frakt >1000 kr
  • Supersnabba leveranser
  • Personlig service
  • Betala med Klarna

Om Olssons Fiske

EN DK D FI

Passionen som blev grunden till ett livsverk

Det är nu över 40 år sedan Bernt startade sin lilla hobbyverksamhet i källaren, hemma i villan i Tibro. Ambitionen var precis densamma då som nu; att kunna erbjuda kunderna ett så stort och brett sortiment av fiskeprylar som möjligt till Sveriges bästa priser, ett gediget kunnande, en suverän service och snabba leveranser.

Det är med glädje, stolthet och höga ambtioner som vi, sakta men säkert, har utvecklats till en av Sveriges största återförsäljare av fiskeredskap. Idag bedriver vi verksamheten i egen fastighet med butiksyta, e-handel och lager. För att kunna hålla låga priser och snabba leveranser på marknadens bästa och mest efterfrågade fiskeprylar, har vi satsat på ett effektivt lager. Dessutom bedriver vi egen import på en hel del utvalda produkter.

e-handel

Vår e-handel är till för dig som tycker det är enkelt och smidigt att handla på Nätet. Vår onlineförsäljning sträcker sig i stort sett över hela Norden och utvalda delar av Europa, och många privatkunder, företag, sportfiskeklubbar och föreningar har valt att handla av oss p g a vår goda service, vårt breda och välsorterade sortiment, snabba leveranser och låga priser.

Sveriges största butik - 3600 kvm butiks- och lagerytor

När du besöker vår fysiska butik i Tibro kommer du få en upplevelse utöver det vanliga. Här har du möjlighet att shoppa fiskeprylar och marinelektronik på en yta av 1800 kvm till superlåga priser och snacka fiske med våra kunniga säljare. Dessutom har inte långt till närmaste fiskevatten. Butiken i Tibro ligger ca 1 mil från Vättern (Hjo) och ca 3 mil från Vänern (Mariestad), där du har chansen att uppleva ett spännande och naturnära fiskeäventyr med många adrenalinkickande fighter.

Besök Olssons Fiske i Tibro >>

Stort och brett sortiment

I vårt breda sortiment ingår över tjugo tusen unika produkter som är speciellt utvalda av oss för att vi vet att de passar våra kunder, både vad gäller pris och kvalitet. Skulle du mot förmodan sakna något i vårt sortiment, så tar vi självklart hem det för din skull. Olssons Fiske är auktoriserad Team Abu Garcia Proffsbutik och Catch With Care Dealer.

Hög kreditvärdighet

Hos oss kan du handla tryggt. Olssons Fiske AB har tilldelats AAA-ranking av Bisnode Kredit för högsta kreditvärdighet. En exklusiv utmärkelse som endast innehavas av 5 % av Sveriges alla företag. För dig som kund är det ett viktigt argument till att välja Olssons Fiske som din leverantör av fiskeprylar, marinelektronik och tillbehör.