• Fri frakt >500 kr
  • Supersnabba leveranser
  • Personlig service
  • Smidiga betalningar
  • Kundservice
  • Logga in

Om företaget

Passionen för sportfiske blev grunden till ett livsverk

Det är nu 40 år sedan pappa Bernt startade sin lilla hobbyverksamhet i källaren, hemma i villan i Tibro. Ambitionen var precis densamma då som nu; att kunna erbjuda kunden ett så stort och brett sortiment av fiskeredskap som möjligt till marknadens bästa priser, ett genuint kunnande, en suverän service och snabba leveranser.

Det är med glädje, stolthet och stor entusiasm som vi sakta men säkert har utvecklats till en av Sveriges största och mest etablerade återförsäljare av fiskeredskap. Sedan 1977 har Olssons Fiske vuxit och idag bedriver vi verksamheten i egen fastighet med butiksyta, e-handel och lager. För att kunna hålla låga priser och snabba leveranser på marknadens bästa och mest efterfrågade fiskeredskap, har vi satsat på ett effektivt lager. Dessutom bedriver vi egen import på en hel del utvalda produkter.

e-handel

Vår e-handel är till för dig som tycker det är enkelt och smidigt att handla på Internet. Vår postorderförsäljning sträcker sig i stort sett över hela Skandinavien, och många privatkunder, företag, sportfiskeklubbar och föreningar har valt att handla av oss p g a vår goda service, vårt breda och välsorterade sortiment, snabba leveranser och billiga priser.

Besök vår butik

När du besöker vår välsorterade butik i Tibro får du inte bara möjlighet att handla fiskeredskap till superlåga priser, och snacka fiske med våra kunniga säljare – du har heller inte långt till närmaste fiskevatten. Butiken i Tibro ligger ca 1 mil från Vättern (Hjo) och ca 3 mil från Vänern (Mariestad), där du har chansen att uppleva ett spännande och naturnära fiskeäventyr!

Stort och brett sortiment

I vårt breda sortiment ingår över femton tusen produkter som är speciellt utvalda av oss för att vi vet att de passar våra kunder, både vad gäller pris och kvalitet. Skulle du mot förmodan sakna något i vårt sortiment, så tar vi självklart hem det för din skull. Olssons Fiske är auktoriserad Team Abu Garcia Proffsbutik och Catch With Care Dealer.

Hög kreditvärdighet

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Olssons Fiske AB har tilldelats AAA-ranking av Bisnode Kredit för högsta kreditvärdighet. En exklusiv utmärkelse som endast innehas av 5 % av Sveriges alla företag. För dig som kund är det ett viktigt argument till att välja Olssons Fiske som din leverantör av fiskeredskap.