• Fri frakt >1000 kr
  • Supersnabba leveranser
  • Personlig service
  • Betala med Klarna

Förvaring

Hos oss hittar du massor med förvaringsmöjligheter för dina fiskeprylar!

Vi fiskare är proffs att samla på oss mängder med prylar, allt från smått till väldigt stort. För att hålla koll på alla dessa grejer behövs smarta lösningar.

Draglådan med en eller flera våningar känner man ofta igen från barndomen. I en draglåda får du plats med alla dina fiskedrag som spinnare, jiggar, och flöten. Draglådan är smidig då du enkalt bär med dig alla fiskedrag och tillbehör som du kan behöva.

Vill du ha med dig mer prylar som är lättare att bära en längre sträcka finns det fiskeväskor och ryggsäckar som passar för fisket. Dessa väskor är gjorda för att få med många boxar, verktyg, och sin matsäck.

Fiskar du mest från båt kan en beteshink vara det smidigaste alternativet då du kan hänga upp den på relingen av båten och snabb tillgång till dina fiskedrag. Beteshinkar är populärt bland gäddfiskare och havsfiskare då stora dessa beten kan vara otympliga att förvara. Beteshink eller agnspann som det också kallas är en hink med ett innanmäte som du förvarar betesfisk i.

För att förvara dina fiskeprylar smidigt i en väska, hemma eller i båten behöver du boxar. Vi har mängder med olika boxar som passar alla typer av beten. Höga lådor för jerkbaits, låga smala lådor för små jiggar och helt öppna boxar utan fack för de beten som annars är krångliga att ha ordning på. Tafsfodral eller en rigbin är ett varmt tips för att hålla stingers och tafsar sorterade och lättåtkomliga.

Vill du ta med dig fisk hem är en kylbox som håller kyla och stöter bort värme en bra investering. Du kan förvara mat och dryck i kylboxen lika bra som fisk.

Har du frågar eller är det något du saknar? Besök vår butik eller kontakta vår kundservice så hjälper vi dig!