• Fri frakt >1000 kr
  • Supersnabba leveranser
  • Personlig service
  • Betala med Walley

JKB-Fästen

Fästa givare, ekolod och andra marina tillbehör är inte alltid lika enkelt och självklart som andra saker på torra land. Därför finns det massor med specialfästen där det alltid går att fixa en lösning till din båt på ett eller annat sätt.

Ekolodsfästen finns från RAM Mounts som har ett system med kulor i olika storlekar som klarar av olika vikter. På dessa kulor kan du sedan klämma fast alla möjliga olika fästen och armar. Det är inte bara ekolod du kan fästa med RAM Mounts utan det finns mobilfästen, givarfästen för kayaker, spöhållare eller betesbord. Vi har kulstorlekar B, C och D kulor som passar till allt.

Givarfästen kan du hitta i många varianter. Antingen att montera på akterspegeln med skruv eller inte även justerbara givarfästen som du kan höja och säkna för att inte slå i botten om du lägger i båten vid grunda ramper. Monterar du givaren på akterspegeln finns det fästen som du monterar på akterspegeln för att inte skruva eftra skruvar i akterspegeln. Det underlättar även ifall du behöver flytta givaren någon gång. Vill du vertikalfiska eller bara ha en avtagbar givare så är ett sidomonterad givarfäste att rekommendera. Det kan du köpa med tvingfäste, grabbräckesfäste eller andra fästen. Vi har tagit hem de bästa givarfästena på marknaden enligt oss och det är fästen från JKB, Bert´s Custom Tackle, Wiggler, Stern Saver, Patriot och Minn Kota.

Utöver dessa fästena finns det även fästen från Glomex och Shakespear som är till för din VHF för att kunna montera en VHF antenn på bästa sätt på din båt. Det är inte endast att det ska sitta högt och öppet utan också fästen som gör att du kan vika undan antennen för att skydda den vid transport.

Har du mer frågor tveka inte att höra av dig till vår kundservice!