• Fri frakt >1000 kr
  • Supersnabba leveranser
  • Personlig service
  • Betala med Walley

Håvar

Här hittar du alla typer av tillbehör för alla typer av abborrfisken!

I abborrfiske är det ofta detaljerna som gör skillnaden. Därför är tillbehöribland avgörande för att lura abborrarna till hugg.

Ett bra beteslås som låter fiskedraget simma obehindrat är en viktig detalj att tänka på. Några bra beteslås är: Darts Hard Lock och BFT Fastach Clip. Lekanden är lite smak och tycke till abborrfiske. Ska du fiska mycket med jigg och lätt finessefiske brukar det räcka att skarva ihop huvudlinan med tafsen. Fiskar du med en spinnare rekommmenderar vi ett lekande för att minska tvinnad lina.

Tafsmaterial i rätt tjocklek och material är viktigt. Flourcarbontafsar blir onsynliga under vattnet men är det mycket gädda i vattnet du fiskar kan en tunn ståltafs vara melodin. Vi har både färdiga tafsar och material så att du kan knyta ihop dina egna!

Vi har ett brettutbud med förvaring för dina abborrbeten och tillbehör som underlättar på sjön. Kom ihåg att ta med en håv och rätt tänger och verktyg som underlätta landningen och avkrokningen av abborren.

Har du mer frågar om abborrfiske eller är det något du saknar? Besök vår butik eller kontakta vår kundservice så hjälper vi dig för ett lyckat abborrfiske!