• Fri frakt >1000 kr
 • Supersnabba leveranser
 • Personlig service
 • Betala med Klarna
 • Kundservice
 • Logga in

Watersnake

Vi på Olssons Fiske är experter på marinelektronik och har över 40 års erfarenhet av att sälja ekolod, plottrar och elmotorer. Vi har NÄSTAN alla tillbehör hemma i lager.

Watersnake elmotorer är ett gäng riktigt schyssta elmotorer för riktigt bra priser! Watersnake elmotorer är hårt testade och utvecklade i Australien. De finns som akter och frontmonterade modeller.

Watersnake aktermonterade elmotorer är bland de bästa som går att hitta för det priset! Letar du efter en elmotor att sätta på ekan, som extramotor vid spinnfiske eller vertikalfiske, så har du hittat rätt. De finns som saltvatten och sötvattensmodeller. Den vanligaste modellen är Venom SXW som är en saltvattensmotor men kommer med en batteriindikator och har näst intill samma pris som sötvattensmotorn. Billigast är Watersnake Tracer FWT som är för sötvatten men saknar batteriindikator. på toppen av Watersnakes aktermonterade motorer är Advance SWAD som är en 70lbs stark motor och med ett steglöst reglage. Denna motor är för saltvatten men också starkare än många andra motorer då den har 70lbs i styrka men fortfarande 12v.

Spana in Waternsnakes aktermonterade elmotorer här!!

Watersnake frontmonterade elmotorer har blivit mer och mer populära. Ska du driva och spinnfiska, trollingfiska eller vertikalfiska så är detta en perfekt motor för dig. Watersnake Geo-Spot GPS SW65/60 är flaggskeppet bland de frontmonterade elmotorerna. Geo-Spot är precis som Minn Kota och Motorguide motorer, GPS-styrda och går att styra med fjärr och fotpedal. Du kan använda ankarfunktionen för att ligga på still, autopiloten eller JOG funktionen för att flytta ankarpositionen 1,5m åt valfritt håll. Watersnake Shadow SWDR är den enklaste modellen bland frontmonterade motorer. Denna motor saknar GPS styrningen utan går endast att styra med en fotpedal. Dock så är denna motor extremt mycket motor för pengarna och perfekt att börja med ifall man vill testa en sådan typ av elmotor. Watersnake Combat heter mellanvarianten och denna motor är som Shadow inte GPS styrd men den är 65lbs stark och går att komplettera med en enkel fjärrkontroll.

Spana in Waternsnakes frontmonterade elmotorer här!!

Se till att köpa med ett snabbfäste för att enkelt kunna ta bort elmotorn om så behövs istället för att bulta fast den direkt i båten! Watersnake snabbfäste finns i metall och komposit.

TIPS!

Kör med automatsäkring till motorn. Om något skulle hända med elen, så räddar du motorn.
Exempel på automatsäkringar: MKR-19 60AMotorguide 60A och Watersnake Automatsäkring 50Amp

Snabbkopplingar för att snabbt och smidigt koppla på och koppla av motorn. Blir även väldigt snyggt om du använder dig av en infälld koppling. Exempel på våra snabbkopplingar: Watersnake Hona/HaneMinn Kota MKR-20 och 70A Hona+Hane.

Om man ska placera batterierna längre bort än vad standardkabeln är, så behöver man anpassa rätt dimension av kabel. Det finns en bra formel att följa. W (effekt) x längd (både plus- och minus-kabel) / (dividerat) med 240 = dimension på kabel.

Har du fler frågor? Kontakta gärna vår kunservice!
Lycka till i valet av rätt elmotor!

 

 

 • Hem
 • Marinelektronik
 • Elmotorer
 • Watersnake
 • Aktermonterad
 • Frontmonterad
 • Tillbehör Watersnake elmotor

40 produkter