• Fri frakt >1000 kr
  • Supersnabba leveranser
  • Personlig service
  • Betala med Klarna
  • Kundservice
  • Logga in

Aktermonterad

Vi på Olssons Fiske är experter på marinelektronik och har över 40 års erfarenhet av att sälja ekolod, plottrar och elmotorer. Vi har NÄSTAN alla tillbehör hemma i lager.

Watersnake elmotorer är ett gäng riktigt schyssta elmotorer för riktigt bra priser! Watersnake elmotorer är hårt testade och utvecklade i Australien. De finns som akter och frontmonterade modeller.

Watersnake aktermonterade elmotorer är bland de bästa som går att hitta för det priset! Perfekta att ha på ekan eller som en extra motor vid trollingfiske, spinnfiske och vertikalfiske. De finns som saltvatten och sötvattensmodeller. Den vanligaste modellen är Venom SXW som är en saltvattensmotor men kommer med en batteriindikator och har näst intill samma pris som sötvattensmotorn. Billigast är Watersnake Tracer FWT som är för sötvatten men saknar batteriindikator. Den finaste av Watersnakes aktermonterade motorer är Advance SWAD som är en 70lbs stark motor och med ett steglöst reglage. Denna motor är för saltvatten men också starkare än många andra motorer då den har 70lbs i styrka men fortfarande 12v.

Spana in Waternsnakes aktermonterade elmotorer här!!

TIPS!

Kör med automatsäkring till motorn. Om något skulle hända med elen, så räddar du motorn.
Exempel på automatsäkringar: MKR-19 60AMotorguide 60A och Watersnake Automatsäkring 50Amp

Snabbkopplingar för att snabbt och smidigt koppla på och koppla av motorn. Blir även väldigt snyggt om du använder dig av en infälld koppling. Exempel på våra snabbkopplingar: Watersnake Hona/HaneMinn Kota MKR-20 och 70A Hona+Hane.

Om man ska placera batterierna längre bort än vad standardkabeln är, så behöver man anpassa rätt dimension av kabel. Det finns en bra formel att följa. W (effekt) x längd (både plus- och minus-kabel) / (dividerat) med 240 = dimension på kabel.

Har du fler frågor? Kontakta gärna vår kunservice!
Lycka till i valet av rätt elmotor!

 

 

11 produkter