• Fri frakt >1000 kr
  • Supersnabba leveranser
  • Personlig service
  • Betala med Walley

Hårdbeten

Här hittar du alla typer av fiskedrag för alla typer av abborrfisken!

Abborrbeten finns i en uppsjö och alla har sin favorit bland dem. Vi har delat upp dessa i två grupper, jiggar och hårdbeten.

Jiggar finns i massor med olika former och storlekar och alla går att fiska med många olika metoder. Det finns shadjiggar, nedjiggar, curly och twintailjiggar, creature & kräftjiggar, dropshotjiggar, texas & carolinajiggar, bladed jigs & chatterbaits osv. Jiggskallar är en viktig detalj till alla abborrjiggar. Dubbelkolla en extra gång att det är rätt gram och krokstorlek innan du väljer. Då det finns enorma mängder med abborrjiggar tipsar vi om att välja ut några olika modeller med en skrikig och en neutral färg så klarar man de flesta situationer.

Hårdbeten för abborre finns också i många olika varianter. Det som de flesta fångade sin första abborre med var en spinnare som fortfarande idag är ett mycket effektivt abborrdrag. Förutom spinnare finns det wobbler(crankbaits), vibrationsbeten och balanspirkar bland många andra. Poppers är ett ytgående abborrbete som är mycket effektivt och roligt att fiska med då huggen ofta blir aggresiva och sker precis i ytan.

Har du mer frågar om abborrfiske eller är det något du saknar? Besök vår butik eller kontakta vår kundservice så hjälper vi dig för ett lyckat abborrfiske!