• Fri frakt >1000 kr
  • Supersnabba leveranser
  • Personlig service
  • Betala med Klarna

Lowrance Ekolod

Lowrance har varit ledande inom marin elektronik ända sedan man tog fram det första ekolodet för civilt bruk redan 1957 – The Little Green Box. Lowrance har ända sedan dess hållt sig på den inslagna vägen, med målet att utveckla produkter som gör de lättare för fiskaren att hitta och fånga mer fisk.

Olssons Fiske har över 40 års erfarenhet av att sälja Lowrance marinelektronik och erbjuder ett stort och brett sortiment av utvalda produkter. Vi säljer endast svensksålda Lowrance med svensk garanti och support. Vi har alltid låga priser! Hittar du ett lägre pris hos någon annan återförsäljare? Mejla i så fall oss för bästa pris!

Lowrance ekolod finns i tre olika serier Hook Reveal, Elite FS och HDS Live(Bra, Bättre, Bäst). Allt från ekolod med givare från dryga tusenlappen till stora 16 tumsskärmar med precis alla funktioner du kan tänka dig.

Lowrance har även en egen elmotor och ett samarbete med Motorguide som gör att du kan nätverka tillsammans ditt ekolod med din elmotor. Du kan då göra egna rutter på plottern och låta elmotorn följa dem.

EAGLE:

Eagle är Lowrance instegsserie med skärmar från 4 till 9 tum. Med en mycket fin uppdaterad IPS-skärm och användarvänlig knappsats som man känner igen från HDS-serien ger Eagle dig en riktig premiumkänsla. Enkelheten är genomgående genom Eagle med autokalibrerade ekolod och fishreveal som gör det enklare än någonsin att skilja fisken från sjögräset. De går att få med sidescan med en givare som heter "Tripleshot HD". De olika givarna ser till att du har optimal bottenkontakt och mycket fina sjökort med hjälp av C-map

ELITE FS:

Med det nya Elite FS får du tillgång till hela utbudet av verktyg för att hitta fisk från Lowrance – som ActiveTarget™ Live-ekolod, Active Imaging™ och FishReveal™. Dessutom är det kompatibelt med en mängd olika sjökort för att du ska få ut det mesta av din tid på sjön. Elite FS är touchskärmar med en liten enkel knappsats vid sidan. Den här pekskärmen är den bästa skärmen hittills i Elite-serien. Den har platt glasskärm och antireflexbeläggning som ger fantastisk sikt oavsett ljusförhållande. Elite FS går att nätverka med Motorguide elmotorer för att styra din elmotor via plottern.

HDS LIVE:

Förbered dig på en helt ny nivå av ekolodsprestanda med HDS LIVE, som omfattar inbyggt Lowrance® CHIRP-ekolod, stöd för Active Imaging™, StructureScan® 3D med Active Imaging och ActiveTarget™ Live-ekolod.  HDS LIVE är utrustad med den bästa uppsättningen navigeringsverktyg som någonsin byggts in i en ekolods-/plotterdisplay. På HDS LIVE 12 och 16 kan du spegla din telefon upp till skärmen. Du behöver inte längre välja mellan att fiska eller titta på matchen.

HDS PRO:

Upplev nästa nivå av ekolodsteknik med nya HDS PRO-skärmar, med den ultimata skärpan hos det förbättrade Lowrance-ekolodet. Lowrance HDS PRO är det senaste tillägget till Lowrance familjen och är den nya versionen av HDS Live. Förberedd för den nya ActiveImagine HD givaren och supportar 2st ActiveTarget 2 samtidigt till skillnad till alla andra. 7 tums skärmen på HDS Live har tagits bort och 10 tums varianten har tillkommit. Nu finns det alltså 9, 10, 12, 16 tums skärmstorlekar.

Behöver du hjälp att välja ett ekolod för just dig så tveka inte att höra av er till vår kundtjänst!