• Fri frakt >1000 kr
  • Supersnabba leveranser
  • Personlig service
  • Betala med Walley

Tillbehör Portabla Ekolod

Har du inte en båt som du fiskar ifrån men ändå vill ha ett ekolod so behöver du inte oroa dig. Det finns många olika varianter på portabla ekolod. Du kan bygga ihop ett eget själv med ett vanligt ekolod och sätta det i en speciell väskaför just att ha det protabelt.

 

Vill du ha det så enkelt och smidigt som möjligt så finns det ekolod som du ansluter trådlöst till din mobiltelefon och använder skärmen på din telefon för att se vad som händer i vattnet. Själva ekolodet är i formen och storleken av en tennisboll som gör det jättesmidigt att ta med överallt. Dessa ekolod kan du använda vid isfiske, från båten eller haka i dem i ditt spö och kasta ut den för att se hur det ser ut längre ut från land. Det är ett superbra alternativ ifall du fiskar från land då du kan skapa egna djupkartor medans du kastar utanför stranden. Deeper är det kändaste varumärket när det kommer till sådana ekolod och nu finns även Garmin på marknaden med sin version Garmin Striker Cast.

 

Är du sugen att satsa lite mer på ett ekolod med större skärm och riktig givare så finns det färdiga kit att köpa, väskor att köpa som du själv kan montera ditt ekolod på den för att få bästa lösingen för dig. Väskorna är utformade med handtag och plats för att förvara batteri och kablar till ekolodet. En annan väskform är en hård skyddsväska med löstagbar foam där du kan förvara batteriet mycket säkert och även göra plats för kablarna.